• Dierenarts Partnership

Ben jij klaar voor de toekomst?

Het diergeneeskundig landschap lijkt definitief veranderd. De komst van door investeerders aangestuurde keten, dierenklinieken in tuincentra, mobiele dierenartsen, budgetklinieken en dierenwebshops, zetten de traditionele praktijkvoering steeds meer onder druk. Het is meer dan ooit van belang de juiste richting voor jouw dierenkliniek te gaan bepalen. DierenDokters kan je daarbij helpen.

Sinds 2005
DierenDokters is een organisatie die al meer dan 12 jaar dierenklinieken ontzorgt en samen met de aangesloten dierenartsen steeds dat stapje extra voor de klant zet. Met ontzorgen bedoelen wij het wegnemen van randzaken waardoor een dierenarts zich maximaal kan focussen op de cliënten en patiënten. Bij randzaken kan gedacht worden aan bijvoorbeeld de hele financiële boekhouding, personele diensten, marketing, website, Arbo en RI&E en het bedingen van grotere inkoop-voordelen.

Nieuw
Wij willen graag meer dierenartsen mee laten delen in de voordelen die het werken in een groter verband met zich mee brengt. Daarom breiden wij onze dienstverlening uit met:
  • mogelijkheid tot toetreding in de inkoopgroep van DierenDokters.
  • ontzorging met behoud van de eigen naam, identiteit of huisstijl van een dierenkliniek. Jouw dierenkliniek hoeft dus niet per sé DierenDokters te heten of er zo uit te zien.
  • geheel of gedeeltelijke overname van jouw dierenkliniek. 

Partnership Brons: inkoopgroep

De DierenDokters inkoopgroep bestaat inmiddels uit tientallen dierenklinieken die samen goed zijn een miljoenenomzet. Dat betekent automatisch dat er voor een fors bedrag aan euro's wordt ingekocht. Hoe meer dierenklinieken zich aansluiten, hoe hoger de inkoopkortingen zullen zijn. Elke dierenkliniek in Nederland kan zich bij ons aansluiten. En voor elke aangesloten dierenkliniek gelden dezelfde inkoopcondities. Of je nou klein bent of groot.

Partnership Zilver: inkoop en administratie

Partnership Zilver is zeer geschikt voor dierenartsen die graag zelf ondernemen in de breedste zin van het woord, maar toch een aantal zakelijke basisbehoeften willen uitbesteden. Jouw eigenaarschap, eigen naam, identiteit en huisstijl staan volledig buiten kijf.

Partnership Goud: inkoop, administratie en ondersteuning

Partnership Goud is bij uitstek geschikt voor dierenartsen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dierenartsen waarbij de resultaten achterblijven of juist klaar zijn voor de volgende stap, dierenartsen die net starten of graag met andere dierenartsen willen sparren.

Partnership Goud voorziet, net als Partnership Zilver, in je zakelijke basisbehoeften maar gaat een paar stappen verder. De accenten liggen, naast uitbesteding van niet veterinaire rompslomp, vooral op benchmarking, plannen maken (en uitvoeren!) en samenwerking. Ook hier staat jouw eigenaarschap, eigen naam, identiteit en huisstijl buiten kijf.

Partnership Platina: DierenDokters dierenarts

Partnership Platina past het beste bij dierenartsen die niét het wiel elke keer zelf willen uitvinden, graag samenwerken, kennis delen en die een gezonde ‘work-life-balance’ voorstaan. Dierenartsen die volledig ontzorgd willen worden, die zonodig parttime willen werken maar die graag zelf bepalen hoe zij veterinair te werk gaan.

Zorgarrangement Platina bieden wij alleen aan dierenartsen aan die zich volledig willen focussen op hun cliënten en patiënten en het leveren van de hoogste kwaliteit diergeneeskunde. Zowel startende als bestaande dierenklinieken dragen het DierenDokters logo. Kortom, je wordt een DierenDokters dierenarts.

Deelneming of Joint Venture

DierenDokters kan ook voor een minderheidsdeel eigenaar worden van uw dierenkliniek. We noemen dit ook wel ‘deelneming’ of ‘joint venture’. Grote voordelen zijn dat je baas in eigen huis blijft, wij een gezamenlijk belang hebben om de dierenkliniek naar een hoger plan te tillen en dat je al een deel van jouw pensioen incasseert.

Deze samenwerkingsvorm kan het juiste alternatief zijn voor dierenartsen die moeite hebben met het regelen van opvolging of het verhogen van het rendement maar die nog een aantal jaren in hun dierenkliniek willen/moeten blijven werken.

 

DienstenInkoopgroepZorg ZilverZorg GoudZorg Platina
Inkoop
Financiële administratie
Personeelsadministratie
Advies op maat
Benchmarking Winst&Verlies
Benchmarking Animana
Website
Marketing
Animana
Opleidingen
Werving en Selectie
ARBO en RI&E
Kennisnetwerk
Naar overzicht dienstenDeelneming mogelijkDeelneming mogelijk

 

Geinteresseerd?

Maak een afspraak

Contact

   Landjuweel 5a 3905 PE Veenendaal

   0318-613623

   Maandag-vrijdag van 9.00-17.00

   DierenDokters team

   www.dierendokters.org

   www.dierendokters.com

Informatie aanvragen